Leveranser & leveranstider

Beställ innan klockan 15.00 så skickas vi samma dag!

Fraktfritt från 750 kronor!

PRIVATPERSONER

"LEVERANS TILL PAKETOMBUD"

Paketen skickas med lastbil till ett utlämningsställen där du sedan hämtar ut paketet när det passar dem. Det är snabbt, säkert och enkelt. Normalt sker leverans inom 1-4 arbetsdagar. 

Våra leverantörer: DHL


"Hemleverans" 

Paketen skickas direkt hem till dig. Normalt sker leverans inom 2-5 arbetsdagar. Vid val att detta fraktsätt är det 1 extra dag för avisering.

Våra leverantörer: DHL, PostNord


FÖRETAG

"TURBIL I STORSTOCKHOLM" - Storstockholm, fraktfritt leverans inom turbilsområdet för byggföretag.

Lägg order innan 18.00 så levererar vi lagervaror dagen därpå. ”TURBIL I STORSTOCKHOLM”  leveranser är anpassade efter dina behov som kund för att du ska optimera din verksamhet och bygge. Trygghet och leveranssäkerhet är nyckelord för oss. Order kan läggas fram till 18:00 för leverans nästkommande arbetsdag. Ett undantag från fraktfritt är transport med skärgårdsbåt och under 600 kr. På order under 600 kronor tillkommer en frakt på 75 kronor exkl moms. För lagerleveranser utanför turbilsområdet och leveranser av direkt- och transitorder debiteras verklig kostnad.


"LEVERANS TILL PAKETOMBUD"

Paketen skickas med lastbil till ett utlämningsställen där du sedan hämtar ut paketet när det passar dem. Det är snabbt, säkert och enkelt. Normalt sker leverans inom 1-3 arbetsdagar. 

Våra leverantörer: DHL 


"FÖRETAGSPAKET OCH PALLEVERANS" - Levereras direkt till företaget.

Företagsbeställningar levereras direkt till företaget. Paketet kommer fram till klockan 16.00 dagen efter det är skickat. Beräknad leveranstid är 1-3 dagar. Observera att paketet inte lämnas ut utan mottagarkvittering. Lämna tydliga instruktioner till oss om det krävs portkod eller dylikt för att leveransen ska komma fram.

Våra leverantörer: DHL, PostNord.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.