Blogg

Dold trallskruv hds från essve
Butiken

Dags att bygga altan - rätt trallskruv är A och O

Sommaren närmar sig och med den härliga grillkvällar och trevliga stunder ute i solen. Det är kanske nu som det är dags att bygga den där altanen som du drömt om så länge. Att bygga altan är ett roligt projekt som alla klarar av. Det krävs en del förarbete, men själva byggandet är inte speciellt komplicerat. Ofta är den största svårigheten att verkligen ta steget och sätta igång med sitt projekt.

Butiken

Att använda CAMO Camo dolda trallskruv

Det populära fixtursystemet CAMO har blivit ett förstahandsval bland ett stort antal personer då det på ett enkelt sätt säkerställt snyggt resultat vid varje enskilt trallbygge. Få andra monteringssystem når upp till så pass hög nivå av ergonomi och tillförlitlighet. Eftersom det är väl lämpat för ett stort antal träslag, material och naturförhållanden används det numera med väldigt bra resultat i samband med såväl stora som små projekt.

Butiken

Camo Trallskruv

När varumärket CAMO lanserades av amerikanska företaget National Nail under 2011 så var det med ambitionen att säkerställa enklare, snyggare och mer hållbara trädäck. Till skillnad från många av deras konkurrenter så valde de att i samband med produktutvecklingen tillämpa ett helhetsperspektiv som innebar fokus på unik dold infästning, enklare skruvfixering och framför allt ett konsekvent resultat.

Hyr Essve HDS monteringsverktyg-110-150-3
Butiken

Barfotasäkra trallen med Essve dold trallskruv

Uteplatsen är bostadens absolut viktigaste rum under sommarsäsongen. Efter förra årets rekordvärme är det inte förvånande att det nu beställs allt fler trädäck stora som salsgolv. Med HDS, Hidden Decking System, får altanen en extra lyxig och ren känsla som är svår att uppnå med traditionell trallskruv.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.